Her kan du finde Veneficias produkter

I Kulhuse efter aftale. Skriv til os på info@veneficia.dk.


Hos Osteopati +

Osteopati + har samme indstilling som Veneficia, at det er en gave at kunne hjælpe og glæde andre mennesker. Osteopati+ ligger på Søborg Hovedgade 153-155, 2860 Søborg og ejes af Anni Bach Zangenberg fysioterapeut og osteopat D.O. M.R.O.DK.

"I mit arbejde som osteopat betragter jeg kroppen som en helhed, hvor alle kroppens systemer; muskler, led, nerver, organer, psyke osv. er gensidige afhængige af hinanden for at fungere optimalt.

Huden er kroppen største organ og det er derfor vigtig hvilke produkter vi bruger til huden, lige som det er vigtigt hvilken kost vi spiser.

Jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte persons gener og klarlægger gennem grundig undersøgelse, hvor årsagen til problemerne ligger og behandler der ud fra. For at kunne hjælpe med at skabe en funktionel krop uden gener, tilbyder jeg ud over osteopatisk behandling også tilpasset Fysio-Pilates og mindfulness-kurser.

Du kan læse meget mere om mig og Osteopati+ på www.osteopatiplus.dk. Du er også meget velkommen til at kontakte mig på e-mail: anni@osteopatiplus.dk eller på telefon 6131 2860."