Handelsbetingelser

Køb

Ved køb af varer hos Veneficia.dk afgiver du ved din bestilling en ordre. Der er først indgået en endelig aftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra Veneficia.dk. Med en sådan ordrebekræftelse medfølger nærværende handelsbetingelser.
 

Betaling

På Veneficia.dk kan der betales med betalingskort på Paypal samt Mobilepay. Ved betaling med betalingskort pålægges et gebyr pr. betaling. Gebyret afhænger af typen af dit betalingskort og vil fremgå tydeligt i forbindelse med dit køb.
 

Levering
Priserne for at få leveret oplyses ved bestilling. Forventet leveringstid er 3-6 hverdage. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet.
 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har fået din vare i fysisk besiddelse.
Hvis fortrydelsesfristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, udløber fortrydelsesfristen den følgende hverdag.
Du skal inden udløbet af 14-dages fristen nævnt ovenfor give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til info@veneficia.dk.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
 

Veneficia, Kulmilevej 4, 3630 Kulhuse

 Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.  
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
 

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra det tidspunkt, hvor varen er leveret til dig.
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:  
1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer.
2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
 

Tilbagebetaling

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde dit køb. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi betaler dine penge tilbage når vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Reklamation

Du kan som udgangspunkt få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug eller opbevaring af produktet. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes til samme adresse og med samme krav som under Fortrydelse.