Om os

Veneficia er rammen om en samling produkter, der er udviklet for at lindre et specifikt problemområde, men som ofte ender med at kunne mere og andet end det oprindelige mål.

Udviklingen af produkterne er startet for mere end 25 år siden. Råvarerne indsamles og indkøbes med respekt for natur og mennesker. De indeholder derfor ikke stoffer der er skadelige for din sundhed, de er ikke testet ved dyreforsøg og der anvendes ikke farvestoffer eller syntetiske duftstoffer. Ikke alle produkter indeholder selvkonserverende stoffer som for eksempel hvidløg og honning og disse produkter indeholder derfor konserveringsmidler.

Veneficia produkterne indeholder en række æteriske olier der tilfører naturlige forekomster af nogle af 26 deklarationspligtige parfumestoffer der ifølge kosmetikbekendtgørelsen skal fremgå af emballagen, hvis de findes i en vis koncentration i produkter. De optræder aldrig i så store mængder at de skal deklareres, men vi nævner dem vi bruger her af hensyn til allergikere, mange af stofferne forekommer naturligt, og er altså ikke skadelige for andre end allergikere. Du vil altid i varebeskrivelsen kunne se produkternes indhold.

I vores produkter kan der findes spor af:

Benzylalkohol - Findes marginalt I produkter der indeholder æteriske olier af rose, jasmin og mimose.

Benzylbenzoat - Findes marginalt I produkter der indeholder æteriske olier af rose, jasmin, kanelbark, timian, ylang-ylang, mimose og rosentræ.

Benzylcinnamat - Findes marginalt I produkter der indeholder æteriske olier af benzoe og mimose.

Benzylsalicylat - Findes marginalt I produkter der indeholder æteriske olier af rose, jasmin, ylang-ylang og mimose.

Citral - Findes marginalt I produkter der indeholder æteriske olier af bergamot, appelsin, citron, citronelle, eukalyptus, geranium, grape, lavendel, lemongrass, lime, orangeblomst og rose.

Citronellol - Findes marginalt I produkter der indeholder æteriske olier af bergamot, appelsin, citron, citronelle, geranium, lemongrass, mimose, orangeblomst og rose.

Eugenol - Findes marginalt I produkter der indeholder æteriske olier af citronelle, jasmin, kanelbark, kryddernellike, lemongrass, mimose, orangeblomst, ylang-ylang og rose.

 Farnesol - Findes marginalt I produkter der indeholder æteriske olier af teatree, cedertræ, orangeblomst, rose, sandeltræ og ylang-ylang.

 Geraniol - Findes marginalt I produkter der indeholder æteriske olier af bergamot, teatree, citron, citronelle, eukalyptus, geranium, grape, jasmin, lavendel, lemongrass, lime, mimose, orangeblomst, rosentræ, timian, ylang-ylang og rose.

 Isoeugenol - Findes marginalt I produkter der indeholder æteriske olier af rose, jasmin, mimose og orangeblomst.

 Kumarin - Findes marginalt I produkter der indeholder æteriske olier af grape, mimose og rosentræ.

 Limonen - Findes marginalt I produkter der indeholder æteriske olier af appelsin, baldrian, basilikum, bergamot, teatree, citron, citronelle, eukalyptus, fyrrenåle, geranium, gran, grape, kamfer, lavendel, lemongrass, lime, mimose, orangeblomst, pebermynte, rose, rosentræ, rosmarin, salvie, timian og ylang-ylang.

 Linalool - Findes marginalt I produkter der indeholder æteriske olier af appelsin, basilikum, bergamot, teatree, citron, citronelle, cypres, eukalyptus, geranium, grape, jasmin, kamfer, lavendel, lemongrass, lime, mimose, orangeblomst, pebermynte, fyr, rose, rosentræ, rosmarin, salvie, timian og ylang-ylang.